Brede schoenen voor dames

Schoenen maken de outfit af, maar het kan lastig zijn voor dames met brede voeten om die juiste brede damesschoenen te vinden. De doorsnee schoenwinkels verkopen damesschoenen met maten die vooral gemiddeld zijn. Je dient als vrouw naar speciale winkels te gaan om de juiste damesschoenen voor brede voeten te vinden. Een veelgemaakte fout die dames met brede voeten maken is damesschoenen te kopen die een maat groter zijn. Niet alleen koop je dan een schoen op de gok, het is bovendien erg slecht voor de conditie van jouw voeten. De voeten gaan op een gegeven moment schuiven door de overgebleven ruimte, wat voor een vervelende wrijving zorgt. Het kan tevens tot ongemakkelijke gevolgen leiden zoals Hallux Valgus en andere pijnlijke aandoeningen aan jouw voeten. Dus dames, maak deze veelvoorkomende fout niet en lees verder in dit artikel welke brede damesschoenen er beschikbaar zijn.

Tips om de juiste damesschoenen voor brede voeten te vinden

Nu vraag je je misschien af welke schoenen dan wel geschikt zijn voor jouw brede voeten. Het antwoord zal je verrassen: alle soorten schoenen! Je hoeft hiervoor niet in te leveren in luxe en klasse, want er zijn genoeg damesschoenen voor brede voeten die net zo mooi zijn als de schoenen uit de doorsnee schoenwinkels. Er zijn een aantal tips waarmee je jouw perfecte schoenen kan vinden. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt waarmee jij juiste damesschoenen voor brede voeten kan vinden.

Ontdek jouw breedtemaat

Je ontdekt jouw breedtemaat door de breedte van jouw voet te meten. Dit doe je als volgt:

  • Ga op jouw voeten staan
  • Plaats je voeten naast elkaar
  • Meet de bal van jouw voet op en tel hier 1 cm bij
  • Schrijf de uitkomst op en zoek het resultaat op in onderstaande tabel

De leest is een ander woord voor breedtemaat en wordt aangegeven met een letter. De maat voor brede voeten begint vanaf H en loopt op tot K. De letter K is de wijdtemaat voor extra brede voeten. Je kan bij een aantal speciale schoenwinkels en schoenmerken jouw breedtemaat doorgeven, zodat je de damesschoenen kan vinden die perfect zijn voor brede voeten.

Shop bij het juiste schoenmerk

Niet alle merken hebben damesschoenen voor brede voeten in de aanbieding. Er zijn een aantal winkels die merken verkopen die erom bekend staan dat ze modieuze schoenen hebben ontworpen die geschikt zijn voor brede voeten. Dit zijn onder andere ‘Van Assem’ en ‘Vamos schoenen’. Je betaalt soms wat meer voor deze brede damesschoenen, maar je hebt dan ook vaak exclusieve damesschoenen voor brede voeten waar je jarenlang plezier van hebt. Daarnaast zorgen deze damesschoenen voor brede voeten ervoor dat je niet meer inlevert op comfort. De schoenontwerper heeft namelijk met een leest, een houten of metalen ontwerp van een voet, de schoenen zo ontworpen dat ze perfect om bredere voeten passen. Deze merken verkopen schoenen voor voeten met hoge wreef, breedtemaat H t/m K en komen in allerlei soorten schoenen. Je kan dus sneakers kopen, enkellaarsjes, pumps en sandalen: eigenlijk alle damesschoenen die op de markt zijn. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over het dragen van schoenen die wel mooi zijn, maar niet lekker lopen.

Deze schoenmerken verkopen damesschoenen voor brede voeten

Dan nu het moment waar je waarschijnlijk op het gewacht tijdens het lezen van dit artikel. We hebben voor jou uitgezocht welke schoenmerken damesschoenen verkopen voor brede voeten. Je kan bij deze schoenmerken filteren op de juiste breedtemaat en je zal je verbazen over het brede assortiment in damesschoenen dat ze hebben. Lees snel verder welke schoenmerken jij moet opzoeken.

Piedi Nudi

Als je op zoek bent naar klassieke enkellaarsjes, is dit jouw merk. Deze enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in basic design. Als je op zoek bent naar enkellaarsjes die bij elk outfit passen, is dit het schoenmerk waar je zeker even een kijkje moet nemen.

Model: https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/enkellaarsjes/piedi-nudi/taupe/2388/1740.34.130736/

Gabor

Als je iets bredere voeten hebt dan gemiddeld, is dit het merk waar je moet kijken. Gabor staat voor vrouwelijkheid met een stoer randje. Dit is onder andere terug te zien in de sneakers die ze aanbiedt. Je kan er tevens terecht voor mooie enkellaarsjes met platte hak.

Model sneaker: https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/sneakers/gabor/jeans/66.528-sue/1930.26.132658/

Model enkellaarsje: https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/enkellaarsjes/gabor/cognac/52-714/1730.31.131513/

Hassia

Dit merk staat bekend om haar brede assortiment in pumps. Deze pumps zijn niet alleen comfortabel, maar zien er ook nog eens geweldig uit. Ze zijn voornamelijk gewild om hun unieke design. Dit merk is tevens aan te raden als je breedtemaat K hebt, want je zal versteld staan van de toffe sneakers!

Model pump: https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/pumps/hassia/roze/304936/1115.62.130183/

Model sneaker:

https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/sneakers/hassia/zwart/301824/1935.1.130193/

Zo zie je maar weer: voor elke brede voet is een passende schoen. Je hoeft niets mis te lopen, want voor elke breedtemaat zijn er mooie damessneakers, enkellaarsjes of pumps!

Back to top button