New Balance

New Balance 880 v12 WIDE Women

€ 159,95 € 84,-
Kies je maat
 

Alles over de New Balance 880 v12 WIDE Women

De New Balance Fresh Foam 880 v12 WIDE voor dames heeft een neutrale afwikkeling. Dankzij de Fresh Foam demping profiteer je van een zacht en lichtgewicht gevoel. De mesh upper zorgt voor extra comfort en heeft een hoger ademend vermogen.

Daarnaast heeft de New Balance Fresh Foam 880 v12 een strakke pasvorm, zonder dat de hardloopschoen beknellend aanvoelt. De rubberen buitenzool is slijtvast, waardoor de hardloopschoen langer meegaat.

Het verschil tussen de V11 en de V12 is dat de materialen van de tussenzool zijn ‘omgedraaid’. Het materiaal met de hoogste energieteruggave bevindt zich nu het dichtst bij de grond onder de voorvoet voor een dynamische afzet. Onder de hak en doorlopend onder de voorvoet is de samenstelling van het materiaal zo dat dit de optimale combinatie biedt tussen een zachte demping en een stabiel platform.

Dezelfde combinatie wordt in de slijtzool verwerkt doordat er stugger rubber met meer slijtvastheid onder de hak en mediale zijde van de middenvoet is aangebracht. Dit zorgt voor iets meer torsiestijfheid en vergroot het aantal kilometers dat je op de 880 v12 kunt lopen. De voorvoet is voorzien van een iets zachter rubber om samen met de tussenzool te zorgen voor een dynamische afzet.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- Fresh Foam demping
- Duurzame rubberen buitenzool

Reviews (0)

New Balance 880 v12 WIDE Women
0,0 Algemene beoordeling van ”New Balance 880 v12 WIDE Women“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel