ADIDAS schoenen voor brede voeten

ADIDAS biedt brede sneakers en sportschoenen voor dames, heren en kinderen. ADIDAS is een van de grootste sportmerken en heeft een aantal modellen ontwikkeld die zowel dames, als heren en kinderen met een brede leest kunnen kopen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over het merk ADIDAS, waarom je moet stoppen met het kopen van de verkeerde sportschoenen en sneakers en welke Adidas modellen de perfecte sneakers zijn voor brede voeten.

Dit zijn de beste Adidas schoenen voor een brede voet van 2022

In de top 3 beste Adidas schoenen voor een brede voet zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!

1
Adidas Dames Sneakers Falcon W
€99,95
out of stock
Bol.com
2
Adidas Superstar Foundation
€89,99
in stock
Bol.com
3
Adidas Stan Smith Sneakers
€77,00
out of stock
Bol.com

Het merk ADIDAS

De naam ADIDAS is een samenstelling van de naam Adi Dassler. Hij heeft namelijk op 18 augustus 1949 het merk opgericht met als doel een verschil te maken voor sportprestaties. De jaren 50 stonden symbool voor het ontwikkelen van de eerste sprintschoen waarmee een wereldrecord werd gevestigd en het ontwerpen van de eerste voetbalschoen met een nylon zool. Deze zool had een directe invloed op de pasvorm. In de jaren 80 werd de eerste allround training- en basketbalschoen ontworpen die uiteindelijk iconisch is geworden. Naast kwalitatieve sportschoenen heeft ADIDAS zich ook voor de maatschappij ingezet. Zo heeft het merk in 2015 de allereerste LGBT+ sneaker voor Pride Month ontworpen, de Superstar Pride Pack.

Gevolg van verkeerde sportschoenen

Ondanks dat er sportschoenen zijn van ADIDAS die perfect zijn voor brede voeten, weten nog steeds veel mensen met brede voeten niet dat ze bij dit sportmerk terecht kunnen voor brede schoenen. Ze investeren daarom maar in een sportschoen in de verkeerde maat. De verkeerde maat is hierbij een veelgemaakte fout, met als gevolg dat er klachten ontstaan bij de voeten, heupen en zelfs de rug. Als jouw sportschoenen niet goed zitten, omdat je te brede voeten hebt voor dat model, is de kans zelfs aanwezig dat je blessures kan krijgen. Deze leiden soms tot chronische klachten. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Het juiste model voor brede voeten van ADIDAS

Zoals eerder beschreven staat ADIDAS bekend om brede schoenen die niet alleen de sportprestaties optimaliseren, maar ook sneakers ontwerpt die perfect bij de pasvorm aansluiten. Als je een brede leest hebt, hoef je hier geen uitzondering op te vormen. ADIDAS heeft bijvoorbeeld een voetbalschoen ontworpen waarbij de pasvorm zeer geschikt is voor brede voeten. We hebben het dan onder andere over de Adidas Predator, Adidas Gloro en Adidas Superstar.

Het fijne aan Adidas Predator is niet alleen dat ze dus geschikt is voor brede voeten, maar ze beschikbaar is in modellen voor dames, heren en kinderen. Vanaf nu is het dus verleden tijd voor te smalle voetbalschoenen. De sneakers van de Adidas Superstar collectie zijn er in allerlei soorten en varianten, van subtiel wit tot een toffe print erop. Lees hieronder verder om een aantal voorbeelden te zien.

Back to top button