NIKE schoenen voor brede voeten

Ben je aan het twijfelen of je ooit de juiste sneakers gaat tegenkomen voor brede voeten? Of heb je moeite om sportschoenen te vinden voor brede voeten die eindelijk wel eens comfortabel zitten? Het grote sportmerk NIKE heeft hiervoor de juiste oplossingen en speelt steeds meer in het ontwerpen van brede schoenen. Je kan bij NIKE terecht voor sportschoenen, maar ook voor toffe sneakers voor overdag. Dames, heren en kinderen met brede voeten kunnen voor toffe sneakers bij NIKE terecht. Nog niet ervan overtuigd of het ook voor jou is? Lees dan verder in dit artikel om voorbeelden te bekijken  van brede schoenen of zoals NIKE zegt: just do it!

Het merk NIKE

In 1964 is NIKE opgericht door de heren Bill Bowerman en Phil Knight. Het heette echter toen nog geen NIKE, maar Blue Ribbon Sports. Pas in 1972 werd de naam veranderd in Nike om het 6 jaar later uiteindelijk te veranderen in Nike, Inc. Ooit afgevraagd waar de naam vandaan komt? NIKE is vernoemd naar de Griekse godin Niké, de godin van de overwinning. Zeer toepasselijke naam, gezien het merk nu een grote betekenis heeft binnen de sportwereld. Wist je trouwens dat beide heren nog steeds bij NIKE werken? Dat laat ook weer zien dat als je eenmaal met NIKE in aanraking komt, je redenen genoeg hebt om loyaal te blijven aan dit merk.

Sportschoenen voor brede voeten

Dat NIKE zich inzet voor de sportwereld is inmiddels wel bekend, maar dus ook voor dames, heren en kinderen met brede voeten! Het merk ontdekte dat er steeds meer vraag was naar sportschoenen met een extra brede leest en uiteraard was dit voor hen het teken om zich hierin te verdiepen. Want, zo was de mening van NIKE, een betere pasvorm leidt tot een betere performance. NIKE heeft daarom een aantal sportschoenedities ontworpen die geschikt zijn voor een brede leest en een extra brede leest.

NIKE voor dames met brede voeten

Voor dames heeft NIKE zowel sportschoenen ontworpen met een extra brede leest. Ze zien er zowel stoer als vrouwelijk uit en zijn daardoor erg geliefd bij dames. Ze bevorderen de hardloopprestaties door de goede pasvorm en de perfecte schokdemping.

Sportschoenen (https://www.Nike.com/nl/t/pegasus-trail-2-gore-tex-trailrunningschoen-dames-pnJ4bh/CU2018-002)

NIKE voor heren met brede voeten

Heren kunnen ook terecht bij NIKE. Het stoere design is een echte aanrader voor mannen en ze lopen bovendien heerlijk comfortabel. Met deze sportschoenen kun je pas echt jouw eigen persoonlijk record verbeteren.

Sportschoenen (https://www.Nike.com/nl/t/air-zoom-vomero-15-hardloopschoen-heren-Xr66M4/CU1855-006)

NIKE voor kinderen met brede voeten

Zelfs kinderen met brede voeten kunnen lekker sporten zonder klachten. Deze sneakers zijn ideaal als jouw kind gaat sporten op school of in zijn of haar vrije tijd naar een zaalsport gaat.

Sportschoenen (https://www.voetbalshop.nl/adidas-copa-20-3-sala-zaalvoetbalschoenen-in-kids-blauw-wit.html)

NIKE is er dus voor het hele gezin. Je kan bij NIKE terecht als je lekker wilt sporten zonder dat je afgeleid wordt door klachten van pijnlijke of vermoeide voeten. Vanaf nu kun je jouw sportschoenen in eigen maat halen en jouw sportprestaties omhoog laten gaan! Wanneer ga jij jouw schoenen van NIKE aanschaffen?

Back to top button