NIKE AIR MAX voor brede voeten

Je hoeft geen fanatiek sporter te zijn om sneakers bij NIKE te kopen voor brede voeten. NIKE heeft namelijk een aparte lijn voor dames, heren en kinderen die geen sport nodig hebben om op toffe sneakers te lopen. We hebben het over NIKE AIR MAX. Deze sneakers zijn onder andere ontwikkeld om een perfecte pasvorm te garanderen, ongeacht de leest van jouw voet. Als je dus een brede leest of zelfs extra brede leest hebt, kan jij voortaan ook op toffe sneakers lopen die bovendien erg comfortabel zijn. Benieuwd welke sneakers bij jou passen? Lees dan snel meer over NIKE AIR MAX en de toffe collectie.

Dit zijn de beste Nike Air Max voor een brede voet van 2022

In de top 10 beste Nike Air Max voor een brede voet zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!

1
Nike Air Max LTD 3
€124,99
in stock
Aktiesport.nl

Het merk NIKE AIR MAX

Het grappige aan het merk NIKE AIR MAX is dat het van oorsprong bedoeld was voor sporters. In 1979 introduceerde NIKE de Air Cushioning Technology. Dit hield in dat er Air Max demping in de zolen van de NIKE Air sneakers werd aangebracht. Dit was een totaal andere beleving voor sporters. Naarmate de jaren vorderden, kon je ook steeds meer het ontwerp zien in de schoen zelf. Dit begon onder andere met het model Air Max 1. De designer Tinker Hatfield was ervan overtuigd dat de Air-unit zichtbaar moest zijn. Dit kostte hem zelfs bijna zijn baan, omdat hier in eerste instantie niet veel vertrouwen in was. Tegenwoordig is dit iconische ontwerp niet meer weg te denken uit de sneaker wereld.

De sneakers van Nike AIR MAX

De sneakers van Nike AIR MAX staan er dus om bekend dat ze heerlijk comfortabel lopen, maar dat ze ook zeer geschikt zijn voor brede voeten. Het grote voordeel van NIKE AIR MAX is dat vrijwel alle sneakers geschikt zijn voor bredere voeten. In de meeste gevallen kun je zelfs een model in een halve maat groter bestellen, zonder dat er te veel ruimte ontstaat voor jouw voeten. In de meeste gevallen is het namelijk niet de bedoeling om een grotere maat te kopen, omdat jouw voet dan heen en weer kan gaan schuiven. Dit zorgt vaak voor blaren en vermoeide voeten. NIKE AIR MAX is dus ideaal om te proberen als je wilt kijken welke brede pasvorm het beste werkt voor jouw voeten.

Brede pasvormen van NIKE AIR MAX

Toch zijn er twee modellen die bovenuit steken als het aankomt op de perfecte pasvorm voor bede voeten. NIKE AIR MAX 1 heeft vrijwel een normale pasvorm, waarbij je een maatje groter kan kopen als jouw voeten toch iets te breed zijn. Wil je zeker weten dat je een pasvorm koopt voor brede voeten? Dan is NIKE AIR MAX 95 aan te raden, die heeft namelijk een extra brede pasvorm. Daarnaast staan de 97 en 98 edities van NIKE AIR MAX er ook om bekend breder te vallen.

Back to top button