Pumps voor brede voeten

Wij hebben als vrouw het geluk dat we pumps kunnen dragen en dat is geen uitzondering voor vrouwen met brede voeten. Dit zijn toch ook wel de ultieme vrouwelijke schoenen. Je hebt ze in allerlei varianten, met lage hak, naaldhak en blokhak. We hebben alleen soms een verkeerd beeld van pumps. Als we naar de gemiddelde Amerikaanse film kijken, zien we zakenvrouwen eerst met sneakers aan naar het werk gaan, om pas op locatie de pumps aan te trekken. Aan het einde van de dag is het voor deze vrouwen een kwestie van de pumps zo snel mogelijk weer uittrekken met een pijnlijk gezicht. Daar gaat dus iets mis! In dit artikel kom je er dan ook achter dat pumps voor de brede voet onmisbaar zijn in jouw kledingkast.

Soorten pumps

Voordat jouw zoektocht begint naar leuke pumps voor brede voeten, is het ook handig om te bepalen wat voor pumps je wilt. Je kan natuurlijk voor de traditionele zwarte pumps gaan, maar je kan ook voor pumps met een bandje gaan. Een bandje geeft bovendien meer houvast tijdens het lopen en is daardoor ook zeer geschikt voor brede voeten en extra brede voeten. We hopen je daarom met onze verzamelde schoenmerken te inspireren om tot een keuze te komen welke pumps voor de brede voet het beste bij jou passen.

Pumps voor brede voeten

Het is gunstig om brede voeten te hebben als je graag pumps wilt dragen. Als je namelijk te smalle voeten hebt, loop je de kans dat jouw voet zo weer uit de pump glijdt. Sommige merken, denk aan Italiaanse en Spaanse merken, zijn helaas vrouwen gewend met hele smalle voeten. Deze merken zijn populair en daarom verkrijgbaar in de standaard schoenwinkels. Het is voor te stellen dat het teleurstellend is om elke keer zo’n mooie Italiaanse pump te passen en te moeten concluderen dat je te brede voeten voor die pumps hebt.

Er zijn echter veel schoenmerken die speciale pumps voor grote maten en voor breedtematen hebben ontwikkeld. Elke vrouw kan dus pumps dragen, ook als je bijvoorbeeld maat 42 hebt en een breedtemaat vanaf H hebt. Eerst zien dan geloven? Lees dan snel verder, want we hebben een aantal schoenmerken verzameld die leuke pumps voor brede voeten verkopen.

Naturläufer

Dit schoenmerk staat bekend om elegante schoenen voor extra brede voeten met breedtemaat K. Naturläufer heeft pumps in de aanbieding met gesp en zonder bandje. Beide pumps lopen gegarandeerd comfortabel, waarbij je niet eens merkt dat je een bredere voet hebt. Deze pumps zullen namelijk als gegoten zitten. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Je bent namelijk over het algemeen onder de €100 voorzien van leuke pumps.

Model pump met gesp: https://www.vamos-schoenen.nl/p/naturlaeufer-pump-856524?sku=856524032

Model pump zonder gesp: https://www.vamos-schoenen.nl/p/naturlaeufer-pump-958579?sku=233690370

Ara

Ara is een zeer betaalbaar schoenmerk als je kijkt naar de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Dit schoenmerk levert pumps voor brede voeten die net iets anders zijn dan de casual doorsnee pumps die je in schoenwinkels ziet. De pumps zijn voorzien van unieke details, waardoor je op ware eyecatchers loopt. Je kunt kiezen voor een effen design, of pumps met een leuk printje. Als je op zoek bent naar elegante en hippe pumps met breedtemaat H, is dit jouw schoenmerk!

Model effen design: https://www.vamos-schoenen.nl/p/ara-pump-in-mooie-kleuren-570465?sku=022004032

Model print design: https://www.vamos-schoenen.nl/p/ara-pump-met-ara-highsoft-technologie-246561?sku=465521032

Rebecca Von Lengfeld

Een schoenmerk met een lange naam dat breedtemaat K levert. Het concept verkoopt niet alleen goed, het zijn ook nog eens prachtige pumps. Je ziet aan deze schoenen niet dat ze speciaal voor extra brede voeten zijn, want ze zijn elegant en sophisticated. Je kunt voor een effen effect kiezen of juist voor een opvallend design. Dit zijn pumps die absoluut de investering waard zijn.

Model met printje: https://www.vamos-schoenen.nl/p/rebecca-von-lengfeld-pump-met-geraffineerd-dessin-915520?sku=037031032

Model effen: https://www.vamos-schoenen.nl/p/rebecca-von-lengfeld-pump-206985?sku=037072032

Hassia

We kunnen er ook in dit artikel niet omheen: Hassia is en blijft een vooraanstaand schoenmerk als het aankomt op damesschoenen met breedtematen. De pumps voor brede voeten zijn kenmerkend wegens de opvallende hak. De pumps zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Hassia heeft niet alleen pumps met een blokhak te koop, maar ook met een sleehak. Deze pumps zijn heerlijk comfortabel tijdens het lopen, het liefst zou je ze niet meer uit willen doen.

Model sleehak: https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/pumps/hassia/zwart/302105/1115.1.130180/

Model met hak: https://www.assem.nl/schoenen/damesschoenen/pumps/hassia/zwart/304932/1115.1.130021/

Pumps voor elke vrouw

De bovenstaande merken laten dus zien dat je als vrouw met extra brede voeten geen klasse hoeft in te leveren. Welke pumps voor brede voeten zijn jouw favoriet? 

Back to top button