Brede voetbalschoenen

Voetbalschoenen zijn over het algemeen smalle schoenen en je zou dan niet denken dat ze geschikt zijn voor brede voeten. Niets is minder waar. Het gaat erom dat je de juiste voetbalschoenen voor brede voeten weet te vinden. Je hebt verschillende soorten voetbalschoenen die geschikt zijn voor brede voeten. Voetbal is een sport voor dames, heren en kinderen. In dit artikel lees je dus ook welke voetbalschoenen geschikt zijn voor dames, heren en kinderen met brede voeten. We geven je tips hoe je voetbalschoenen voor brede voeten kunt vinden en welke schoenmerken goede voetbalschoenen verkopen. Als je benieuwd bent welke top 5 we voor jou hebben samengesteld, kun je snel verder lezen!

Voetbalschoenen voor brede voeten

Laten we beginnen met het feit dat het ontzettend belangrijk is om goede voetbalschoenen te kopen. Als je doorsnee voetbalschoenen koopt, ondervind je misschien aan het begin geen problemen. Na een paar wedstrijden begin je echter klachten te krijgen in jouw voeten. Dit kan leiden tot pijn in de voeten en kan uiteindelijk uitstralen naar de heupen en de rug. Het laatste wat je wilt is uiteindelijk op de bank te moeten eindigen, omdat je niet meer optimaal kan presteren. Om deze klachten en een vaste positie op de bank te voorkomen, is het dus noodzakelijk dat je goede voetbalschoenen voor brede voeten koopt. Er zijn speciale voetbalschoenen voor brede voeten, die meer ruimte hebben bij de tenen, zodat je goed kan bewegen. Daarnaast zijn er ook speciale voetbalschoenen als je een hoge wreef hebt. Je hebt dan schoenen nodig die extra schokdemping bieden. Hierbij heb je aan de bovenkant iets meer ruimte over, waardoor je ook minder klachten zal ervaren.

Deze merken verkopen voetbalschoenen voor brede voeten

Er zijn een aantal merken die rekening houden met brede voeten in het ontwerpen van voetbalschoenen. Deze merken bieden schoenen aan voor dames, heren en kinderen. Het zijn ook gelijk hele bekende merken, namelijk Nike, Puma en Adidas. Deze voetbalschoenen zijn gemaakt van een bepaald soort leer, dat soepel mee rekt met jouw voeten. Dit zijn verschillende soorten leer, variƫrend van kangoeroeleer tot kalfsleer. Deze leersoorten staan er dus bekend om dat ze soepel zijn en zich volledig vormen naar jouw voeten.

Voordelen voetbalschoenen voor brede voeten

Het voordeel van de voetbalschoenen, is dat ze niet alleen gemaakt zijn van soepel leer, maar ook nog eens betaalbaar zijn. Je hoeft deze investering ook niet vaak te doen. Het leer is namelijk van hoge kwaliteit, dus je kan ervan uitgaan dat je er jarenlang plezier van hebt. Bovendien hebben de merken schoenen voor dames, heren en kinderen in het assortiment. Sommige voetbalschoenen zijn tevens geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Ben je benieuwd welke voetbalschoenen perfect zijn voor jouw brede voeten? Lees dan snel verder voor onze top 5!

Voetbalschoenen voor dames

Vroeger was het ondenkbaar dat dames aan voetbal deden, nu worden er ook speciaal voor dames met brede voeten voetbalschoenen gemaakt. Terecht, want vrouwen kunnen er ook een potje (voetbal) van! De schoenen zijn gemaakt van soepel leer en ook nog eens mooi ontworpen. Je hebt straks geen last meer van pijnlijke voeten en daarnaast steel je ook nog eens de show met deze mooie voetbalschoenen.

 1. Nike Tiempo (https://www.plutosport.nl/nike-tiempo-legend-8-club-mg-voetbalschoen-senior-at6107-030)
 2. Adidas Copa (https://www.voetbaldirect.nl/adidas-copa-19-3-fg-9)
 3. Mizuno Morelia (https://www.voetbaldirect.nl/mizuno-monarcida-2-select-fg-1)
 4. Puma King Top (https://www.voetbaldirect.nl/puma-king-top-sg)
 5. Nike Premier (https://www.intersport.nl/dames/schoenen/voetbalschoenen/the–premier-fg-voetbalschoenen/inl.nike.917803.001.html)

Voetbalschoenen voor heren

Met onze top 5 sta jij gegarandeerd na meerdere wedstrijden zonder klachten in het veld. Deze voetbalschoenen zijn van hoge kwaliteit en stimuleren je om nog sneller te rennen en harder te schoppen.

 1. Nike Tiempo (https://www.voetbaldirect.nl/nike-tiempo-legend-club-fg-mg-4)
 2. Adidas Copa (https://www.voetbaldirect.nl/adidas-copa-19-2-fg-7)
 3. Mizuno Morelia (https://www.voetbaldirect.nl/mizuno-morelia-neo-3-elite-fg)
 4. Puma King Top (https://www.voetbaldirect.nl/puma-king-top-fg-1)
 5. Nike Premier (https://www.intersport.nl/dames/schoenen/voetbalschoenen/the–premier-fg-voetbalschoenen/inl.nike.917803.001.html)

Voetbalschoenen voor kinderen

Je kan niet te vroeg een sport leren en vooral voetbal is een goede keuze. Je leert voetbal echter het beste als je goede voetbalschoenen hebt. Jij speelt straks de sterren van de hemel met deze voetbalschoenen voor brede voeten.

Let op: Nike Premier biedt geen voetbalschoenen aan voor kinderen. We hebben daarom van Nike Tiempo een extra stoer model erbij gezet!

 1. Nike Tiempo (https://www.voetbaldirect.nl/nike-tiempo-legend-academy-mg-kids-2)
 2. Nike Tiempo (https://www.voetbaldirect.nl/nike-tiempo-legend-club-mg-kids-1)
 3. Adidas Copa (https://www.voetbaldirect.nl/adidas-copa-sense-3-fg-kids)
 4. Mizuno Morelia (http://247voetbalshop.nl/product/mizuno-morelia-club-fg-kids/)
 5. Puma King Top (https://www.dejonghsport.nl/contents/nl/p113_Puma-king-jr-.html)

Zoals je kan zien hoef je als dame, heer of kind geen pijn meer te lijden tijdens het voetballen. Nooit meer last van te strakke schoenen. De voetbalschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daarom jarenlang mee! Het is dan ook nu jouw tijd om topscoorder van het seizoen te worden met deze voetbalschoenen voor brede voeten.

Back to top button