Brede kinderschoenen

Kinderschoenen voor brede voeten zijn in standaard winkels amper te vinden. Dit kan tot veel frustratie leiden, zowel voor kinderen als voor de ouders. Kinderen zijn beweeglijk en hebben voortdurend nieuwe schoenen nodig. Als je niet weet bij welke schoenmerken voor brede voeten je terecht kunt, hoop je misschien steeds vaker dat het lang duurt voordat jouw kind nieuwe schoenen nodig heeft. Met dit artikel over kinderschoenen voor brede voeten hopen we een einde te maken aan de frustratie. Wij geven je namelijk tips over het vinden van de juiste kinderschoenen voor brede voeten. Daarnaast hopen we je ook te inspireren met schoenmerken die ontzettend leuke kinderschoenen verkopen. We garanderen je dat je na dit artikel zin hebt om met jouw kind leuke schoenen voor brede voeten te kopen!

Kinderschoenen voor brede voeten

Het kan lastig zijn om de juiste brede kinderschoenen te vinden. Je wilt namelijk niet alleen dat het goede schoenen zijn die voldoende ondersteuning bieden, maar dat jouw kind ook tevreden is. Kinderen zijn namelijk erg kritisch als het aankomt op kinderschoenen. Hun klasgenoten lopen soms met de nieuwste schoenen rond en dat heeft uiteraard veel invloed op de smaak van jouw kind. De markt voor kinderschoenen verandert ook voortdurend. Het ene moment zijn felle kleuren hip, het volgende moment horen kinderschoenen licht in het donker te geven. Je blijft met andere woorden bezig! Als jouw kind bredere voeten heeft dan gemiddeld, is dit nog een extra uitdaging. Het is dan handig om te weten welke schoenen het meest geschikt zijn voor brede voeten. We willen je hierbij alvast een aantal tips geven voor brede kinderschoenen.

Koop kinderschoenen met sluiting

Er zijn steeds meer kinderschoenen op de markt zonder dat er een sluiting aan zit. Dit is niet ideaal voor kinderen met brede voeten. Dit kan niet alleen erg lastig zijn om aan te trekken, het kan ook te veel druk op de wreef geven. Als jouw kind een hoge wreef heeft, is dit extra vervelend. Het is daarom verstandig om schoenen met bijvoorbeeld klittenband te kopen. Je kunt deze namelijk op de gewenste breedte afstellen. Kinderschoenen met veters zijn ook zeker een mogelijkheid, maar je moet er wel op letten dat de schoen ver genoeg open kan en dat de vetersluiting niet te wijd wordt als deze vastgemaakt wordt.

Koop kinderschoenen in de juiste maat

Het lijkt een goede oplossing om kinderschoenen in een maat groter te kopen als jouw kind brede voeten heeft, maar dat is zeker niet de juiste keuze. Een maat groter betekent namelijk ook meer ruimte. De kans is groot dat jouw kind gaat klagen dat hij of zij op blaren loopt na een tijd. De voeten hebben namelijk te veel ruimte en gaan heen en weer schuiven. Dit zorgt voor de wrijving waardoor blaren kunnen ontstaan. Je kunt bij de schoenmerken die wij onderaan dit artikel benoemen filteren op wijdtemaat. Jouw kind kan namelijk brede voeten hebben, een hoge wreef of extra brede voeten. Het is per breedtemaat verschillend wat voor schoenen geschikt zijn. De ene maat vraagt om klittenband, terwijl de andere maat schoenen aanbiedt met een ritssluiting. Het is erg belangrijk om van tevoren de breedtemaat te achterhalen van jouw kind, zodat je bij de schoenmerken makkelijker kan zoeken naar de beste kinderschoenen voor brede voeten. Om te voorkomen dat je wederom op te smalle schoenen stuit, zullen we hieronder een aantal merken noemen die kinderschoenen voor brede voeten ontwerpen.

Kinderschoenmerken voor brede voeten

Vanaf nu is het verleden tijd met het kopen van verkeerde kinderschoenen. Je kan jouw kind blij maken met leuke kinderschoenen die de klasgenoten ook hebben, maar dan geschikt voor brede voeten of een hoge wreef. We hebben een speciale top 5 gemaakt met leuke kinderschoenmerken voor jongens en voor meisjes. De schoenen zijn van hoge kwaliteit, lopen comfortabel en zijn ook ingesteld op extra groeiruimte. De schoenen voor jongens zijn stoer en hebben kenmerken die jongens absoluut weten te waarderen. De schoenen voor meisjes hebben leuke details zoals gespen, riempjes en mooie versieringen. Je kunt bij deze merken terecht voor sneakers, sandalen en laarsjes. Kijk snel mee naar onze top 5 van kinderschoenmerken voor jongens en meisjes!

Top 5 kinderschoenmerken voor brede voeten voor jongens

  1. Twins (https://elferinkschoenen.nl/twins-320204-329-sandalen-blauw.html)
  2. Trackstyle (https://elferinkschoenen.nl/track-style-321400-189w3-lage-veterschoenen-zwart.html)
  3. Devalab (https://elferinkschoenen.nl/develab-41653-629-klittenbandschoenen-blauw.html)
  4. Shoesme (https://elferinkschoenen.nl/shoesme-st21s015-a-klittenbandschoenen-wit.html)
  5. Red Rag (https://elferinkschoenen.nl/red-rag-13449-630-lage-veterschoenen-blauw.html)

Top 5 kinderschoenmerken voor brede voeten voor meisjes

  1. Twins (https://elferinkschoenen.nl/twins-319165-500w6-lage-veterschoenen-wit.html)
  2. Trackstyle (https://elferinkschoenen.nl/freaks-15101-orchidee-wit-combi-kinderen-meiden-ballerinas-bandschoenen.html)
  3. Koel 4 Kids( https://elferinkschoenen.nl/koel-4-kids-ko874-laarzen-zwart.html)
  4. Develab (https://elferinkschoenen.nl/develab-48272-459-sandalen-roze.html)
  5. Skechers (https://elferinkschoenen.nl/skechers-314545l-mlt-klittenbandschoenen-multicolor.html)
Back to top button