LOWA schoenen voor brede voeten

Tijdens lange wandelingen is het belangrijk om goede wandelschoenen te hebben die breed genoeg zijn wanneer je brede voeten hebt. Je wilt tijdens het klimmen of wandelen namelijk niet afgeleid worden door knellende schoenen. Als er een merk is die de juiste schoenen voor brede voeten aanbiedt, is het LOWA. Het merk is er namelijk voor dames, heren en kinderen. Met LOWA kun je dus met het hele gezin erop uit in de natuur. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit merk en laten we je ook een kleine greep uit de collectie voor brede voeten zien.

Het merk LOWA

Het merk LOWA bestaat al sinds 1923 en is ontstaan in Munchen. De zoon van Johann Wagner, een schoenmaker destijds, richtte het bedrijf LOWA op. De naam is een combinatie uit de naam van deze zoon: Lorenz Wagner. Het doel van dit bedrijf was om met de beste leersoorten stabiele schachten en zolen te bouwen, zodat hij duurzame en tijdloze kwaliteitsschoenen kon ontwerpen. Sindsdien worden er outdoorschoenen gemaakt door LOWA die beschermd zijn tegen vocht en kou en geschikt zijn voor brede voeten.

Wandelschoenen voor extra brede voeten

Het merk staat er niet alleen bekend om goede en stevige outdoorschoenen te ontwerpen, maar ook de schoenen te ontwerpen die geschikt zijn voor diverse soorten breedtematen. Over het algemeen maakt LOWA wat hogere schoenen met veters. Dit schept de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe strak de schoenen zitten en daarmee ook de vorm om de voet heen te bepalen.

Sportieve schoenen voor brede voeten

LOWA is een merk dat staat voor outdoor en sportieve activiteiten en is speciaal ontworpen voor brede voeten. Als je op zoek bent naar normale sneakers of schoenen, moet je dus niet bij LOWA zijn. De schoenen van LOWA zijn namelijk stevige bergschoenen, die veelal zijn gedragen door fanatieke bergbeklimmers en hikers. Je hebt bij LOWA de keuze uit normale wandelschoenen, maar ook diverse soorten bergschoenen voor brede voeten.

LOWA voor dames met brede voeten

Het merk LOWA heeft voor de dames allerlei soorten wandelschoenen ontworpen die niet alleen stevig zijn en heerlijk wandelen, maar ook nog eens mooi zijn. Om je een beeld te geven van de verschillende soorten schoenen voor dames, hebben wij een aantal modellen voor je verzameld waarvan we zeker weten dat je ze mooi gaat vinden!

  1. Bergschoen (https://www.zwerfkei.nl/product/lowa-sassa-gtx-mid-ws-wxl)
  2. Wandelschoen (https://www.zwerfkei.nl/product/lowa-renegade-gtx-mid-ws-wide)

LOWA voor heren met brede voeten

LOWA heeft voor de heren onder ons ook stoere wandelschoenen ontworpen voor brede voeten. Je kan bij LOWA filteren op een brede leest of extra brede leest. Hieronder hebben we ook voor de heren wat inspiratie neergezet.

  1. Wandelschoenen (https://www.zwerfkei.nl/product/meindl-meran-gtx-xxl)
  2. Bergschoenen (https://www.zwerfkei.nl/product/salomon-x-ultra-trek-gtx)

LOWA voor kinderen met brede voeten

Kinderen kunnen ook terecht bij LOWA. Het merk heeft namelijk goede kinderwandelschoenen voor brede voeten.  Kijk maar naar het toffe model hieronder!

  1. Wandelschoenen (https://www.zwerfkei.nl/product/lowa-approach-gtx-mid-junior_1)

LOWA berg- en wandelschoenen

Als je een fanatiek bergbeklimmer of wandelaar bent die verschillende soorten hikes maakt, is LOWA zeker een aanrader. Ze zijn voor wandelschoenen namelijk ook erg betaalbaar en je krijgt er een jarenlang wandelplezier voor terug.

Back to top button